Missie

Onze missie is om wereldwijd bij levensstijl aandoeningen, voeding en levensstijl verbeteringen de standaard benadering in genezing te maken.

Wij zien onze dienst en ons (web)platform als een middel om wereldwijd mensen te helpen genezen. Om gezondheid toegankelijk en gemakkelijk te maken. We zullen in de toekomst met artsen werken zodat we met behulp van onze huidige analyse en andere analyse methodes de voortang van onze en hun cliënten kunnen volgen. Om te laten zien hoe levensstijl aandoeningen (zoals diabetes type 2), ook door middel van voeding en levensstijl verbeteringen weer kunnen worden verholpen – in ieder geval vrij van symptomen kunnen worden gemaakt. Nu worden er voor veel van deze aandoeningen nog medicijnen gebruikt, terwijl er al reguliere artsen elders in Nederland en internationaal deze aandoeningen met verbetering in voeding en levensstijl helpen te genezen (vrij van symptomen).

Opmerking: Bioprofiel is vandaag geen vervanging voor medisch advies. Wij zijn een dienst voor gezonde mensen en werken vandaag niet met artsen. Bij ziekte, raadpleeg eerst je huisarts.